Helt rätt (om kardinalfel) och roligt

Mattias Svensson reagerar på KDs utspel om statligt föräldrastöd på Neos Blogg. Inlägget rubriceras Språka på byråkratiska.

Klokbok är dock rädd att Mattias bristfälliga bildning (för det är väl det som impliceras?), när det kommer till språk, framförallt byråkratiska också känt som kanslisvenska, leder till att Sveriges tjänstemän inte skall förstå och har därför översatt.

Med anledning av KDs utspel och moderaternas dito, så undrar jag i all stillhet: Är det fortfarande lagligt att sterilisera sig? För vem fan vill skaffa barn att uppfostras av ett gäng detalj-galna, makthungriga politiker som tycker att de har rätt att lägga sig i precis allt från vad som är acceptabla former för sex, till hur våra barn skall uppfostras och tas om hand, hur vi skall vårdas när vi blir sjuka och hur vi (inte) tas om hand när vi blir gamla?

Må vara att jag sålt min själ till satan genom att födas som svensk medborgare men inte katten får han vare sig min förstfödda eller någon född därefter…

Intressant.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

MediaCreeper Creeper