Dagens bästa skämt – hela listan!

  • IPREDMånga bloggare och medier försöker idag få er att tro att en lag träder i kraft som ger organisationer som köpt upp rättigheterna till mycket musik och många filmer större rättigheter än polisen har gentemot privatpersoner.
  • Gräddfil – Stockholms Lokaltrafik inför gräddfil. För drygt 300 kronor mer i månaden så får du garanterat sittplats och ofta mäjlighet till kaffe och kaka under färden.
  • Censur av internet – Karl Sigfrid kör ytterligare på IPRED-spåret och har klippt i hop en liten film där det framstår som om en svensk jurist skulle argumentera för godtycklig cencur av internet.
  • Tomas Bodström fastighetsmäklare – på grund av de viktiga erfarenheter praktiserandet som advokkat ger Bodström i riksdagsarbetet har han nu bestämt sig för att även bli fastighetsmäklare. Toppeninitiativ, kanske kan man också tilldela någon riksdagsledamot att bli sexarbetare, någon att arbeta med integritetsfrågor och någon som egen företagare utan fallskärm?
  • EU förbjuder aprilskämt! – ”EU beslutat att införa ett förbud mot “vilseledande nyheter i press radio och tv”. Skämten kan nämligen vara skadliga för människors tilltro till myndigheter och massmedier.”

Uppdatering:

  • Mattias Svensson knallar vidare >>

(till folkhälsoinstitutet – snart kommer alla att beordras milslånga språngmarscher för att inte få öroncancer…)

  • Varningstext på fotbollsbiljetter kan bli lag, på grund av fotbollsvåldet. >>

Ha en bra första april!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

MediaCreeper Creeper