Uppsamlingsheat

Att söka politiskt engagerade genom jobbannons – är det en bra idé?

Själv blir jag beklämd över att ett av Sveriges största partier (väljarmässigt sätt) annonserar efter medlemmar. Kanske skulle de satsa på internt kulturutvecklande istället för annonser?

Second Opinion frågar sig Mats Olin varför bostadsbristen så ofta diskuteras, men inte dess orsak. Mitt svar: Därför att svaret inte passar hyresgästföreningens eller andra pådrivande parters världsbild eller ideologi.

Anna Anka skriver en beklämmande artikel på Newsmill, men inte utan poänger. Utrymmet för oliktänkande är litet i Sverige, liksom möjligheten att anlita servicepersonal. Tyvärr så utgör hon en dålig reklamskyllt för det hon förordar. Men även otrygga och ytliga människor skall väl ha rätten att finna lyckan på sitt sätt?

Politiker som legitimerar diktatorer gör mig matt, särskilt när det är ministrar som jag gillar som Gunilla Carlsson som hederligt tagit upp angränsande problematik inom biståndsverksamheten. Konsekvenstänkande?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lämna en kommentar

MediaCreeper Creeper
Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/journali/public_html/dexion.org/dexop/wp-includes/functions.php on line 3549